The Perfect Summer Body

Heb jij elk jaar een badpak aan en ben je van plan komende zomer de stralen op het strand?

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Afvallen is niet makkelijk. Helemaal niet als je houdt van lekker eten. Sporten is ook een optie maar na 2 keer trainen nog steeds geen resultaat gezien te hebben geef je al op. Hier komen een paar tips om snel en makkelijk af te vallen zodat je deze zomer eindelijk die prachtige bikini aan kan.

Zoek iemand om samen mee af te vallen. Als je ergens aan begint of iets doet is het altijd fijn om het samen met iemand te doen. Zo kunnen jullie elkaar ook aanmoedigen

Drink minimaal 2 liter water per dag. Dit help om afvalstoffen makkelijk en snel uit je lichaam te krijgen en geeft je ook nog een prachtige huid.

Sta vroeg op. Als je lichaam vroeg wakker is start hij om de perfecte tijd, word je minder snel moe en hoef je ook niet onnodig te haasten. Zo creëer je een ritme.

Eet niet voor het slapen gaan. Als je laat in de avond eet verteert je lichaam het voedsel minder snel en zo kom je meer aan. Probeer daarom na 19:00 niet meer te eten

Eet meer groeten dan vlees. Vlees verteren duurt vele langer, groeten verteren gaat veel sneller en makkelijker. Als je groenten eet, eet dan gekookte groente of bladgroente

Probeer ook vaker de fiets te gebruiken als dat kan. Zo bespaar je bijvoorbeeld ook nog eens geld voor openbaar vervoer.

Als al deze tips toepast en je eindelijk je “Dream body” hebt sta dan voor de spiegel, kijk naar jezelf en zeg: you did it girl. Zo bouw je zelfvertrouwen op en dat mag ook wel wan je hebt een doel behaalt watje voor jezelf had vastgesteld.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 11 =