Valentijn’s Dag

14 februari is het weer zo ver. Valentijnsdag. Wie kent het nou niet? Tegenwoordig zorgen alle winkels ervoor dat de schappen vol liggen met beertjes, chocolaatjes en bloemen. Reclames op social media zijn gericht op “het perfecte cadeau voor je geliefde” en zelfs scholen zorgen ervoor dat je een beertje of roosje anoniem naar je crush kunt sturen op Valentijnsdag.

Valentijnsdag is al eeuwenlang de dag van de liefde. Maar is liefde alleen de liefde die je voelt voor je geliefde of crush? Of is liefde meer?

Tegenwoordig in een tijd waarin we het erg druk hebben met studie, werk, sociale contacten en vrije tijd wordt het steeds moeilijker om echte aandacht en liefde voor jezelf te hebben. Liefde voor je lichaam, liefde voor je mind maar ook de liefde voor wie jij bent. Van jezelf houden klinkt gek, maar in deze tijd is het meer dan belangrijk om van jezelf te houden.

En daarom is deze blog niet een standaard Valentijnsdagblog met tips hoe je je crush kan verrassen met een cadeau. Maar is deze blog speciaal voor jou. Omdat ik vind dat het belangrijk is dat Valentijnsdag ook om jou draait.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Daarom speciaal voor jou, 3 tips om jezelf op Valentijnsdag te verwennen:

1.FOOD: come on, we weten allemaal dat food het antwoord is om je hart te winnen Eet lekker wat je wilt vandaag. Zolang jij je er maar goed bij voelt.

2.RELAX: geen zin om vandaag je kamer op te ruimen of je huiswerk te maken. Schuif het even aan de kant en neem je rust. Pak je Netflix of Videoland erbij, je food en ga lekker relaxen vandaag.

3.SHOPPEN: Ga lekker de deur uit met je vriendinnen en verwen elkaar, al is het maak iets kleins.

“He offered her the world. She said she had her own.”

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 7 =