Netflix & Chill – Series die je gezien moet hebben

Lekker in je bed, eindeloos series op Netflix kijken. We doen het allemaal, en het is heerlijk. Soms heb je niet zo’n zin in een serie maar in een goede romantische film. Even een potje janken of heerlijk wegdromen. We got your back! Wij hebben namelijk 5 nieuwe romantische films van Netflix op een rijtje gezet. Veel kijk plezier!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

  1. Love Jacked

Een eigenzinnige vrouw wil zich onafhankelijk opstellen tegenover haar starre vader en huurt een wanhopige man uit LA in, die zich voordoet als haar Afrikaanse verloofde.

  • The bounty hunter

Milo Boyd is een premiejager en moet zijn ex-vrouw opsporten die een moord onderzoekt. Het wordt een kat-en-muisspel met echt gevaar en echte humor.

  • Modo avião

Als Ana, een influencer, met haar auto een botsing krijgt terwijl ze belt, wordt ze naar de boerderij van haar norse opa gebracht en tot een digitale detox gedwongen.

  • To all the boys P.S. i still love you (vanaf 12 januari)

In de nieuwe To All the Boys: P.S. I Still Love You trailer is te zien dat John Ambrose McClaren de brief van Lara Jean heeft ontvangen, die haar zusje in de eerste film verstuurd heeft. Maar Lara Jean heeft nu een relatie met Peter Kavinsky! Wanneer John echter weer in haar leven opduikt begint Lara Jean te twijfelen: voor wie moet ze kiezen?

  • 100% Coco New York

Een talentvolle tienerblogster verwacht een saaie zomer, maar mag voor een modecursus naar New York. Ze krijgt te kampen met stijlbewuste rivalen en liefdesperikelen.

Met deze romantische films die je allemaal kan vinden op Netflix, kan je wel een paar avonden vooruit.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + zeventien =