“Goodbye January and well hello February”

Lieve meiden dit wordt een ander soort blog dan normaal, een soort reality check. In december hebben de meeste van ons allemaal goede voornemens gemaakt en doelen vastgesteld. Vaak gaan we het nieuwe jaar in met positieve dingen en als we nu kijken naar hoe veel er is gebeurd de afgelopen maand creëert het veel onzekerheden binnen de maatschappij. Denk aan de bosbranden in Australië of die bekende basketballer die om het leven is gekomen samen met zijn dochter. Wat ik hiermee wil zeggen, is wordt wakker en zie wat er gebeurt maar laat het je niet zodanig raken dat het alleen maar negatieve energie opbrengt. Laat januari niet een maand zijn waardoor je naar beneden zakt, maar gebruik het als een ladder om naar boven te klimmen en verwelkom februari.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Ik heb de volgende tips en tricks die je hierbij kunnen helpen:

Type je doelen uit en maak hier je achtergrond van, zo zie je het elke dag (aangezien we allemaal veel op onze telefoon zitten) en kan je steeds terug zien waarnaar je werkt. Dit kan erg motiverend werken.

Blijf positief en neem afstand van negatieve energie. Zodra je positief bent en overal het goede in probeert te zien, zal dat je ook motiveren om door te gaan in plaats van op te geven.

Relax en neem de tijd om te ontspannen, juist op deze manier kan je rustig nadenken over wat je allemaal nog wil doen en hoe je dit wil aanpakken.

Geloof in jezelf! Ik blijf dit herhalen. Als jij niet in jezelf gelooft, wie gaat het dan voor je doen?

Ga uitdagingen aan. Probeer nieuwe dingen te doen en laat dingen ook op je afkomen. Loopt het niet zoals gehoopt? Maakt niet uit, haal er de lessen uit en neem dat met je mee.


“Only I can change my life.”

Foto: https://breakfastatlillys.com/february-personal-goals/

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 4 =