New year, New me!

Yes ladies het is ondertussen al Januari 2020! De meeste meiden hebben vast veel gefeest en lekker gegeten en het afgelopen jaar goed afgesloten en het nieuwe jaar goed gevierd en verwelkomd.
Het nieuwe jaar is aangebroken en dus ook onze nieuwe kansen, nieuwe herinneringen en nieuwe uitdagingen. Om het nieuwe jaar goed in te gaan hebben wij namens  Girls Forward 5 goede voornemens opgesteld die te maken hebben met de afgelopen Girls Nights en wat we daarbij hebben geleerd.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

5 Voornemens:

1. In 2020 ga ik…. Mijzelf op nummer 1 zetten!
Wees lief voor jezelf en zorg goed voor jezelf, als je het zelf niet doet, doet niemand het voor je.

2. In 2020 ga ik…. Mijn huiswerk ordenen en plannen!
Zo heb ik alles beter onder controle en kan ik mij overal beter op focussen.

3. In 2020 ga ik…. Mijn grenzen aangeven en die voor niemand vervagen!
Onthoud: “Nee zeggen tegen iemand, is ja zeggen tegen jezelf!”
Dit doe ik door aan mijn 1e voornemen te denken en door bijv. mijn grenzen op te schrijven en het blijven lezen tot het in mijn systeem zit of bijv. typen in mijn notities en dit zetten op mijn achtergrond. We zitten erg veel op onze telefoons dus op die manier kan ik er steeds aan herinnerd worden

4. In 2020 ga ik…. Ga ik mijzelf zijn en mij niet aanpassen voor een ander!                               
Girls dit gaan wij samen doen! Wij gaan samen proberen om ons zelf te zijn zowel offline als online en niet het gevoel hebben dat we ons anders voor doen voor een ander. Als je ziet dat iemand er moeite mee hebt spreek elkaar er dan op aan, praat er met elkaar over, want samen staan we sterk en komen we er! Een ieder is uniek op zijn eigen manier!

5. In 2020 ga ik…. Ga ik mij focussen op mijn goede eigenschappen en hierin groeien!
Schrijf al jouw goede en wat mindere goede eigenschappen op. Schrijf daarna ook al jouw hobby’s, interesses en doelen die je wil bereiken op. Kijk dan hoe je die doelen kan bereiken met de goede eigenschappen die je hebt en hoe je je wat minder goede eigenschappen zo kan verbeteren en of in kan zetten om ook die doelen te bereiken. Je kan dit bijv. allemaal in een verhaal vorm opschrijven als een soort plan en het steeds terug lezen als het even niet lukt of je kan het opnemen en het steeds terug luisteren of je kan een filmpje opnemen en het steeds terug kijken. Heel veel mogelijkheden dus!😊

Nou ladies, dit waren 5 goede voornemens vanuit Girls Forward met nodige uitleg als je er even niet uitkomt. Wij gaan 2020 goed in en gaan dit jaar knallen, op naar een nieuw avontuur!

 “No matter how you feel, get up, dress up, show up and never give up!”

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − zeven =