“She needed a hero so that’s what she became”.

Dit betekent letterlijk dat ze een held nodig had, dus is zij dat geworden. Wat ik met deze quote wil zeggen, is zoek niet wat je nodig hebt in een ander, maar in jezelf. Bouw op jezelf en behaal je doelen voor jezelf en wees een onafhankelijke vrouw! Doe waar jij je goed bij voelt en bescherm jezelf tegen het geen waar jij je niet goed bij voelt. Het is belangrijk om je innerlijke rust te vinden en dicht bij jezelf te staan, want als je je bescherming bij een ander zoekt en diegene is er niet meer, dan voel je je machteloos. Bewandel je levenspad hoe jij dat wilt en accepteer jezelf, want je bent uniek!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————


Een paar tips die je hierbij kunnen helpen:

  1. Zet jezelf op nummer 1. Niet jezelf wegcijferen om een ander een plezier te doen.
  2. Gun jezelf innerlijke rust. Het zal niet altijd even goed gaan, dus neem bijv. een lekkere warme douche, zet kaarsen aan en ga een film kijken of een boek lezen en ontspan.
  3. Schrijf je doelen op en waarom je die wil behalen, hang deze vervolgens ergens op (aan de koelkast bijv.) en lees dit iedere dag om jezelf te blijven motiveren.
  4. Als je even niemand om je heen hebt bij wie je je kan uiten, schrijf het dan op. Zo kan je alles uiten zonder het opstapelen en of bang te zijn dat het ergens anders terecht komt.
  5. Vergelijk jezelf nooit met een ander, een ieder is mooi en uniek op haar manier!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × twee =