Events: #Dropdiestelling Meiden Debat met Sociaal Cement

Vorige week heeft Girls Forward in samenwerking met Sociaal Cement, een heel gaaf meiden debat event georganiseerd! Meiden kunnen onderling lekker kletsen en discussiëren over allerlei thema’s. Alleen vaak vinden meiden het lastig om hun mening over te brengen op de juiste manier en om echt te luisteren naar de boodschap van de ander. Zodra er ruis ontstaat in de onderlinge communicatie kan de boodschap verkeerd overkomen en hierdoor kunnen er conflicten ontstaan die nergens voor nodig zijn.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Sociaal Cement biedt jongeren de gelegenheid om op een opbouwende manier een mening te vormen en te uiten. De stellingen van het meiden debat waren:

  • ONLINE IDENTITEIT
  • RELATIES
  • GELD

en de host van deze avond was de geweldige Sarita Bajnath van Young Woman Empowerment!! Sarita empowert vrouwen om zich maximaal te kunnen ontwikkelen op het gebied van presenteren, pitchen en communicatievaardigheden. Zij wist de meiden tijdens het debat event op een leuke en inspirerende manier te bereiken. Er kwamen sterke en goed onderbouwde meningen naar boven. Trots op de meiden die hebben deelgenomen! En wij willen Coen van Heteren directeur Sociaal Cement bedanken voor het faciliteren en begeleiden van het proces. En uiteraard dank aan Sarita Bajnath voor het hosten!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *