Gezonde snacks

Ik denk dat we allemaal wel eens zin hebben in iets lekkers. Wil jij je houden aan je dieet of let je erg op je voeding maar neig je toch snel naar iets lekkers? Lees dan vooral verder om er achter te komen welke lekkere gezonde snacks je wel kunt eten!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Fruit

Een beetje vers fruit, zoals appel, sinaasappel, banaan, mandarijn, aardbeien en maak een lekkere Fruitsalade als snack.

Gedroogde vruchten

Ook lekker en blijft langer houdbaar. Denk aan gedroogde vijgen, banaan, appel en mango. Gewoon te koop bij de supermarkt.

Groente

Een portie groente. Zoals komkommer, reepjes paprika of worteltjes. Ook kun je een Rauwkostsalade maken met een lekkere dressing of met een dip, hummus bijvoorbeeld.

met een paar cherrytomaatjes op een Cocktailprikker en een bolletje mozzarella met een blaadje basilicum heb je simpel een lekkere zoute snack!

Rijstwafels

Je kunt rijswafels met van alles eten. Je kunt avocado Of kip of ei er op doen. Je kunt het met van alles variëren. Je kunt ook niks erop eten alleen vullen de rijstwafels dan niet echt, maar je kunt het ook zonder beleg eten.

Noten

Noten bevatten veel gezonde vetten. Maar ook veel calorieën. Eet dus niet te veel er van. Kies altijd voor ongebrand en ongezouten noten.

Pure 80% cacao chocolade

Chocolade… daar kun je natuurlijk niet al te veel van eten. Maar kies je voor een chocolade die minimaal voor 80% uit cacao bestaat dan maak je een gezonde keuze.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 3 =