Tips om in de ochtend sneller wakker te worden

Tips om in de ochtend sneller wakker te worden. Heb jij soms ook moeite met opstaan in de ochtend. Dat kan en is normaal want wie wilt nou niet zijn warme bed verlaten in de vroege ochtenden. In deze blog zal ik een paar tips met jullie delen, waardoor jullie sneller je bed uit zullen komen.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Tip 1:  Water doet wonderen!

Zet voor het slapen gaan een flesje water naast je en neem een slok wanneer je wekker gaat. Je hersenen waren aan het slapen en dan komt er opeens weer wat binnen. Zo word je gelijk weer wakker.

 Tip 2: Niet snoozen!

Snoozen… we doen het allemaal wel. Denken dat je nog een paar minuten extra kunt slapen. Maar door te snoozen ben je de hele dag moe en wil je al helemaal niet je bed uit komen. Het beste is dan ook om gelijk op te staan, als je je wekker hebt gehoord. Je hebt dan veel meer energie en bent klaar wakker.

Tip 3: Koude douche

Je douchte elke ochtend vast met warm water maar probeer om ‘s ochtends met koud water te douchen. Je zult merken dat je na het douchen klaar wakker bent. Begin met het water steeds wat kouder te zetten. Je lichaam zal er dan vanzelf aan wennen.

Tip 4:

Zet jij je wekker altijd op je telefoon? Probeer dan je telefoon ver weg te zetten. Zet je telefoon bijvoorbeeld aan de andere kant van je kamer. Je gaat dan moeten opstaan om je wekker uit te zetten. Wanneer je eenmaal bent opgestaan kom je minder snel in de verleiding om terug te gaan slapen.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + tien =