Wanneer ben je nou echt verliefd? Is dat wanneer je vlindertjes in je buik voelt? Maar hoe voelt dat dan? Ik zal jullie in deze blog wat meer vertellen, over wat verliefdheid nou eigenlijk is en wanneer ben je verliefd op iemand.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Vlinders in je buik

Verliefdheid… Dan voel je vlinders in je buik is wat je vaak hoort. Niet echt natuurlijk, maar je hebt wel het gevoel alsof dat gebeurt. Het is een soort kriebelig gevoel wat je van binnen voelt als je de persoon ziet of aan hem/haar denkt.

Liefde maakt blind

Ook hoor je vaak “liefde maakt blind” Verliefdheid zorgt ervoor dat je alles aan die persoon leuk vind en je praat alles goed. Zonder dat je het door hebt kom je ook voor die persoon op. Ook als hij/zij een fout maakt vergeef je die persoon snel of vind je het niet eens erg. Dat is ook waarom mensen soms zeggen ‘liefde maakt blind‘. Daarnaast ben je ook echt geïnteresseerd in zijn/haar leven en wil je de hele dag met die persoon zijn.

Je wil alles over iemand weten

Verliefdheid begint met dat je echt alles wilt weten van een persoon. Je bent niet alleen benieuwd naar iemands werk en hobby’s, maar je wil ook de kleine dingen weten zoals zijn/haar lievelingskleur en lievelingsnummer.

Happy girl

Je word zo blij als je hoort dat je bent geappt. Hopen dat het berichtje van hem/haar is. Telkens als je de hem/haar ziet, krijg je een soort van energie boost. Je zou het liefst de hele tijd bij diegene in de buurt zijn of met diegene bellen/appen.

Sweetdreams

Tijdens je slaap droom je wel eens over mensen maar je droomt meestal over iemand aan wie je vaak denkt. Komt hij/zij vaak voor in jou dromen dan denk je bewust/onbewust zelfs in je slaap aan diegene. Als je naar bed gaat ga je fantaseren over hoe het zou zijn als jullie samen waren.

Dan weet je dat je echt verliefd bent!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 10 =