Werk aan je houding

Probeer op je houding te letten. Als je ingezakt staat, dus met je schouders omlaag, geeft dit een onzekere indruk. Merk jij dat je soms onzeker overkomt? Laat dan zien dat jij bestaat! Probeer recht op te staan met je hoofd omhoog. Laat zien; IK sta hier!’

 Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land?

‘Het klinkt misschien heel gek, maar je zou dit echt moeten proberen. Kijk jezelf aan in de spiegel en zeg “ik hou van mezelf!”. Probeer dit regelmatig te herhalen. Bijvoorbeeld elke ochtend wanneer je je klaar aan het maken bent.  Als je het vaak genoeg zegt, ga je onbewust van jezelf beginnen te houden.’

Show yourself

Ben jij een persoon die liever op de achtergrond blijft? Probeer daar verandering in te brengen, door jezelf te laten horen. Jouw mening telt ook! Jij bent net zoveel waard als de rest. Never forget that! Laat zien hoe bijzonder en leuk jij bent.’ Hebben we je nog niet overtuigd? Lees hier nog meer tips voor meer zelfvertrouwen.

Vergelijk jezelf met jezelf

Jij bent de enige persoon die weet hoe je in elkaar zit. Niemand kan beter jou zijn, dan jijzelf. Zoek een strijd met jezelf en verbeter jezelf op punten waar jij onzeker over bent.’

Dream big

Als je denkt dat je iets niet kunt, doe het dan toch. Blijf positief denken en verwacht dat er positieve dingen kunnen gebeuren. Stel doelen die haalbaar zijn. Hierdoor ervaar je dat je iets heus wel kunt en weet je dat je het een volgende keer weer kunt. Vertrouw op jezelf! Wanneer je dit steeds vaker herhaald, zal je zelfvertrouwen groeien.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 1 =