Handige school tips

Heb jij soms ook dat je even niet meer weet waar je moet beginnen met school en heb je zoveel aan je hoofd. Dat snap ik helemaal, het gaat allemaal veel makkelijker als je alles op een rijtje hebt staan. In deze blog kom je alles te lezen over hoe je het jezelf makkelijker kan maken voor school!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Om te beginnen stap 1:

Zet je kleren een avond van te voren klaar. Ik doe het zelf ook elke avond en het is gewoon veel makkelijker dan in de ochtend stressen en kijken wat je moet aantrekken. Je wint hiermee tijd en dan kan je nooit te laten komen op school, door dat je in de ochtend maar niet wist wat je moest aantrekken 😉

Stap 2:

Maak aan het begin van de week een planning. Dit is erg overzichtelijk en geeft je rust. Je kunt bijvoorbeeld elke dag schrijven welke opdracht je af moet hebben en welke dagen je wat moet inleveren. Zo kun je alle dingen die je hebt gedaan afstrepen en ga zo maar door.

Stap 3:

Markeer alvast belangrijke dagen in je agenda of in je telefoon. Bijvoorbeeld dagen dat je examens of toetsen hebt. Dan heb je eigenlijk al de dagen staan en kan je daar rekening mee houden om tijd te maken om te leren.

Stap 4:

Heb je een grote opdracht die je moet maken? Verdeel het dan in dagen dat is veel beter dan, om op het laatste moment te werken aan een grote opdracht. Je hebt dit vast al 100 keer gehoord maar, je merkt dat als je te laat begint met een grote opdracht, je het op een geven moment zat begint te raken en misschien wel gaat afraffelen. Probeer bijvoorbeeld om dan elke dag een uurtje er aan te werken. Dat is veel minder stres en het helpt echt girls geloof me! c

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × een =