Hallo allemaal! Mijn naam is Youssra en ik loop sinds kort stage bij Girls Forward. Ik was 20 september bij het Girls Forward evenement bij het Ludo centrum. Voor mij was het allemaal nieuw en was het erg kijken hoe het allemaal gaat. In deze post ga ik jullie wat meer vertellen over wat ik van het evenement vond en hoe ik het heb ervaren.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Het event was leuk voor de meiden, ouders en buren zo kwamen ze in contact met elkaar en kwamen ze te weten over wat voor soort thema’s er elke dinsdag worden behandeld. Ik vond dat de activiteiten die er op het event waren goed aansloten op de doelgroep van Girls Forward. Waarom ik zeg doelgroep van girls forward? Is omdat ze zich voornamelijk richten op meiden tussen de 14/20 jaar, die meestal in de fase zitten om zich zelf beter te leren kennen. Zoals het spelletje over de streep. De vragen die er werden gesteld kwamen goed over een met de thema’s die Girls Forward heeft, bijvoorbeeld wat zou je willen veranderen aan je zelf? Of vind jezelf al goed zo? Zo kom je er ook achter of je tevreden bent op de persoon wie je op de dag van vandaag bent. Ik denk dat iedereen het wel moeilijk vind om te beslissen waar hij / zij wilt staan in de toekomst, ook ik heb hier moeite mee. Door het bezoeken van dit event ben ik daar bewuster van geworden dankzij de activiteiten die Girls Forward heeft georganiseerd. Het event heb ik leuk ervaren omdat ik er vooral van hou om rond te lopen en te kijken. Wat op het event ook kon, je kon namelijk bij de beauty& health market rond kijken en bijvoorbeeld je nagels lakken en je haren laten doen.

Ik ben blij dat ik naar het event ben geweest, het heeft zeker een impact achtergelaten op mijn persoonlijke ontwikkeling en ik hoop dat er nog meer van zulke evenementen zullen plaats vinden!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + een =